Gespecialiseerde make-up producten

Mooie producten, betaalbare prijzen en de meest geweldige merken die je niet of nauwelijks in de Nederlandse winkels vind: welkom bij Gillianbeauty! Sinds 2019 werkt ons team dagelijks hard om voor jou de nieuwste collecties, fijnste verzorging en mooiste merken te vinden. En we zijn dan ook meer dan trots op ons aanbod: Gillianbeauty is nummer één in haar soort!

Vanaf thuis tot nummer één in haar soort

In 2019 richtte Gillian Gillianbeauty op, hard werkend vanuit haar thuis. Haar passie voor handel en make-up groeide, en daarmee Gillianbeauty ook! De zolderkamer werd al snel te klein, net als het eerste kantoortje. Onlangs is het huidige magazijn uitgebreid, want ons aanbod blijft maar groeien… en niet alleen met reeds bestaande merken!

Gillianbeauty eigen collecties

Sinds 2021 is het merk Gillianbeauty uitgebreid met twee prachtige, nieuwe collecties. Je shopt je favoriete transparante make-up én de beste huidverzorging nu van Gillianbeauty zelf. Hoe tof!? Naast dat we mega trots zijn op deze collecties, verdienen onze eigen make-up kwasten, nepwimpers én accessoires ook een plekje in het zonnetje. Producten van de hoogste kwaliteit, voor de beste prijs: dat is waar Gillianbeauty voor staat.

Make-up en skincare

Wat begon als een webshop voor de mooiste make-up is inmiddels uitgegroeid tot een waar walhalla voor alles waar jouw hart sneller van gaat kloppen: haarverzorging, accessoires en huidverzorging, niets is bij Gillianbeauty te gek! We gaan mee met de nieuwste trends, waardoor we erg dynamisch zijn. Op zoek naar de nieuwste items? Hier ben je aan het juiste adres!

Over Gillianbeauty

Wij van Gillianbeauty geloven er sterk in dat make-up geschikt is voor iedereen, ongeacht geslacht, huidskleur of identiteit. Daarnaast moet shoppen een écht feestje zijn en daarom staan wij voor snelle levering, persoonlijke service en net dat beetje extra aandacht dat je niet verwacht. Het is terecht dat jij met smart wacht op je roze pakketje!

Het harde werken is het meer dan waard, want onze klanten zijn mega enthousiast. Als kroon op ons werk hebben we al twee keer de ABN Amro Webshop Awards gewonnen in de categorie “persoonlijke verzorging”, iets waar we erg dankbaar voor zijn!

Welcome in #makeupheaven! 

Aanbevolen Producten

2-Way Gel

14.90
Ready to shine?! Gebruik de 2-Way Gel als basis voor je glitterlook. Deze Gel zorgt voor een hogere kleurintensiteit en ultieme fixatie van je glitters op de huid.

24 Hour Eye Treatment

19.90
Zachte verzorging voor de tere ooghuid. Herstelt de vochtbalans.

24 Hour Skin Treatment

28.90
Fijne, frisse 24 uurs verzorging voor een optimaal gehydrateerde huid

24 Hour Skin Treatment Mini 15 ml

5.50
Fijne, frisse 24 uurs verzorging voor een optimaal gehydrateerde huid

4D Age Correcting Serum

89.90
Ultiem herstellend en revitaliserend serum om meerdere tekenen van huidveroudering te bestrijden tot in de diepere huidlagen!

4D Anti-Age Eye Cream

69.90
Ontmoet deze fantastische oogcreme die de huidveroudering bestrijdt tot in de diepere huidlagen!

5-vaks Etui Klein (inclusief penselen)

89.00
5-vaks penseel etui gevuld met professionele penselen.

5-vaks Etui voor Penselen – Small

15.90
Luxe penseeletui, geschikt voor 5 penselen. Exclusief inhoud. Brush Pouch

Algae Mask

25.90
Hydraterend en kalmerend masker op algen basis, geeft direct een rustige huid!

Almond Scrub Cream

19.90
Intensieve scrub op basis van amandelkorrels, om grondig dode huidcellen te verwijderen!

Aloe Vera Mask

27.90
Fris, gemakkelijk in gebruik en intensief hydraterend crème masker, de huid neemt op wat nodig is!

Wie is Gillianbeauty ?

Gillianbeauty verkoopt al jaren make-up producten, alleen door de jaren heen heeft ze besloten om voor zich zelf te beginnen met een eigen uitgebreide webshop. U heeft bij Gillianbeauty een uitgebreid assortiment waarbij alle makeup producten beschikbaar zijn.