Op zoek naar een wenkbrauw kit? Met deze browkits heb je alles om je wenkbrauwen mooi te maken.

Toont alle 3 resultaten

Professional Brow Kit Empty

9.95
Professional Brow Kit Empty  is een lege pallet waarbij je eigen oogmakeup kan toevoegen met deze alles-in-één wenkbrauwkit! Geschikt voor alle huidtinten. Krijg professioneel verzorgde wenkbrauwen voor een fractie van de salonkosten. Dankzij de ultramengbare tinten kun je een unieke, op maat gemaakte look creëren. Kit bevat alles wat je nodig hebt om oogverblindende wenkbrauwen te creëren. Je hebt gehoord hoe ongelooflijk Profusion-wenkbrauwen zijn, en nu kun je zelf ongelooflijk gelifte en gedefinieerde wenkbrauwen ervaren! Dit artikel is een alles-in-één wenkbrauwverzorgingsset die is ontworpen om moeiteloos professionele resultaten te krijgen. Of je nu de voorkeur geeft aan een wenkbrauwpoeder of een potlood om je bogen te definiëren, deze kit heeft je bedekt met vier gemakkelijk te mengen tinten en verschillende stencils om je ideale vorm in kaart te brengen. Creëer blijvende volheid en definitie door je wenkbrauwen op te tillen met de highlighter en op hun plaats te zetten met de wenkbrauwwax! Bestel deze ongelooflijke kit vandaag nog!  

Professional Brow Kit Wenkbrauwpoeder – Blond

29.95
Deze ready-to-go Eyebrow Kit bevat alle ingrediënten voor de perfecte wenkbrauw. In de overzichtelijke box vind je de; Brow Powder , Highlighter Eyeshadow, 4 Brow Stencils, Tweezer en Brow & Highlighter Brush. In een handomdraai heb je alles bij elkaar en kun je door middel van de stencils experimenteren met verschillende vormen voor je wenkbrauw. Deze Professional Eyebrow Kit is beschikbaar in 2 uitvoeringen; blond en dark, en bevat tevens een “how to” stappenplan.

Professional Brow Kit Wenkbrauwpoeder – Dark

29.95
Deze ready-to-go Professional Brow Kit Wenkbrauwpoeder - Dark bevat alle ingrediënten voor de perfecte wenkbrauw. In de overzichtelijke box vind je de; Brow Powder , Highlighter Eyeshadow, 4 Brow Stencils, Tweezer en Brow & Highlighter Brush. In een handomdraai heb je alles bij elkaar en kun je door middel van de stencils experimenteren met verschillende vormen voor je wenkbrauw. Deze Professional Eyebrow Kit is beschikbaar in 2 uitvoeringen; blond en dark, en bevat tevens een “how to” stappenplan.