Toont alle 11 resultaten

Brow Definer Wenkbrauwpotlood

15.90
Vind je jouw wenkbrauwen niet vol genoeg, zijn ze niet symmetrisch of ben je ontevreden over de vorm? Dan is het Brow Definer wenkbrauwpotlood dé musthave voor jouw wenkbrauwen! Geef je wenkbrauwen vorm en kleur met het Brow Definer Wenkbrauwpotlood. Door het schetsen van dunne haartjes kun je de perfecte natural make-uplook maken. Wil je een vollere wenkbrauw? Gebruik dan dit wenkbrauwpotlood om de wenkbrauwen in te vullen. De Brow Definer is smudgeproof en long-lasting voor mooie wenkbrauwen gedurende de hele dag!

Brow Stencil Arched – Wenkbrauwsjabloon

2.90
Brow Stencil Arched om de vorm van je wenkbrauwen te bepalen en in te kleuren.

Brow Stencil Bold – Wenkbrauwsjabloon

2.90
Brow Stencil Bold om de vorm van je wenkbrauwen te bepalen en in te kleuren.

Brow Stencil Natural – Wenkbrauwsjabloon

2.90
Brow Stencil Natural om de vorm van je wenkbrauwen te bepalen en in te kleuren.

Brow Stencil Rounded – Wenkbrauwsjabloon

2.90
Brow Stencil Rounded om de vorm van je wenkbrauwen te bepalen en in te kleuren.

Brow Stencil Shaped – Wenkbrauwsjabloon

2.90
Brow Stencil Shaped om de vorm van je wenkbrauwen te bepalen en in te kleuren.

Brow Stencil Steep Arch – Wenkbrauwsjabloon

2.90
Brow Stencil Steep Arch om de vorm van je wenkbrauwen te bepalen en in te kleuren.

Eyebrow Fix – Wenkbrauwgel

12.90
De “perfect shape” wenkbrauwen fixeer je met de Eyebrow Fix. Deze doorzichtige gel zorgt ervoor dat je wenkbrauwen de gewenste vorm aannemen en de hele dag in model blijven.

Pro Brow Gel Liner Wenkbrauwgel

21.90
Of je nu naar het strand gaat of een avondje stappen, op de de PRO Brow Gel Liner kun je vertrouwen! De PRO Brow Gel Liner is een sterk gepigmenteerde gladde formule met een fijne matte finish en super long-lasting. Je kunt er makkelijk mee tekenen en invullen. Je wenkbrauwen zien er door de Pro Brow Gel Liner voller en strakker uit.

Wenkbrauwpoeder

14.90
Volle wenkbrauwen geven het gezicht definitie en een verzorgde uitstraling. Met deze wenkbrauwpoeder kun je je wenkbrauwen aanzetten, die je look natuurlijk en krachtig maken. De wenkbrauwpoeder is verkrijgbaar in 4 kleuren en gemakkelijk aan te brengen met een penseel.

Wenkbrauwpotlood

12.90
Dit Eyebrow Pencil is ideaal voor elke beauty addict en een musthave in je beautykit. Het klassieke wenkbrauwpotlood laat zich slijpen tot een vlijmscherpe punt, waarmee je met uiterste precisie de perfecte wenkbrauw kunt tekenen.