Toont alle 8 resultaten

2-Way Gel

14.90
Ready to shine?! Gebruik de 2-Way Gel als basis voor je glitterlook. Deze Gel zorgt voor een hogere kleurintensiteit en ultieme fixatie van je glitters op de huid.

Cream Eyeliner

16.90
Deze prachtige eyeliner met handig penseeltje is ideaal om een strakke eyeliner te zetten of om een perfecte smokey eye mee te creëren.

Eye Definer Eyeliner

15.90
De perfecte eyeliner has arrived! Maak je eyelook nog krachtiger door de Eye Definer aan te brengen op de waterlijn, wimperrand of op het ooglid. Deze eyeliner is water- en smudgeproof en blijft daardoor de hele dag goed zitten. Daarnaast is de eyeliner perfect voor een Smokey Eye. Hij is goed gepigmenteerd en te vervagen! De Eye Definer Eyeliner is in 9 kleuren beschikbaar. We hebben zowel matte als metallic finishes. Oneindig te combineren!

Eye Pencil Natural Liner Oogpotlood

12.90
De Eye Pencil Natural Liner is een all time favorite, ofwel een echte “klassieker”. Dit fijne zachte potlood, laat zich makkelijk aanbrengen als eyeliner, in de waterlijn, maar ook als basis voor een Eyeshadow.

Eyeliner

16.90
Op zoek naar een next-level eyeliner? De Eyeliner - Wit is een intens witte eyeliner. Het droogt snel en is veegvast. De Eyeliner heeft de perfecte dunne punt waardoor je gemakkelijk elke vorm kunt tekenen die je maar wenst. De Eyeliner - Wit is veganistisch, dit betekent dat het geen ingrediënten van dierlijke oorsprong bevat en dat het product niet op dieren is getest. De eyeliner is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren.

Fluid Liner Eyeliner – Sparkling Zwart

15.90
De Fluid Liner is een vloeibare eyeliner met handige stift punt, waarmee je een strakke eyeliner creëert. Een musthave voor in je toilettas!