Toont alle 7 resultaten

Face It Cream Foundation

28.90
De Face It Cream Foundation kan alles! De foundation biedt zowel een lichte als een volledige dekking en is een goed op te bouwen foundation. Dit betekent dat je lagen over elkaar kunt aanbrengen en dus zelf de dekking van het product kiest. Deze sterk gepigmenteerde foundation is daarom jouw musthave! Voor een natuurlijke look breng je hem flinterdun aan. Wil je meer dekking? Geen enkel probleem, je bouwt hem met gemak op tot een full coverage foundation.

Face It Cream Foundation 20ML

28.90
Salonverpakking van de Face It Cream Foundation. De Face It Cream Foundation kan alles! Deze sterk gepigmenteerde foundation is een echte musthave. Voor een natuurlijke look breng je hem flinterdun aan, wil je meer dekking, geen enkel probleem, je bouwt hem met gemak op tot full coverage.

Face It Light Cream Foundation

25.90
Lichtere variant crème foundation, semi-dekkend en naturel.

Fluid Foundation No Transfer

26.90
De Fluid Make-up No Transfer foundation is een musthave voor iedere beauty addict. Een semi-dekkende foundation die zich aan de huid hecht en daarna niet meer afgeeft, wat wil je nog meer?!

Fluid Foundation No Transfer 10ml

8.90
Tester van de Fluid Make-up No Transfer Foundation. De Fluid Make-up No Transfer foundation is een musthave voor iedere beauty addict. Een semi-dekkende foundation die zich aan de huid hecht en daarna niet meer afgeeft, wat wil je nog meer?!

Light Velvet Cream Foundation

29.90
Een stralende matte look creëer je met de Light Velvet Foundation. Combineer de voordelen van een crème foundation met het gemak van een poeder. De luxe box bevat een spiegel en sponsje en is ideaal on-the-go!

Velvet Cream Foundation

29.90
Dekkende 2-in-1 crème foundation. Ideaal voor een snelle make-up!